Hatékony dezodorálás a zsálya erejével!

Szolgáltatásunk szavakban:Egyedi ötletek, minőségi megvalósítás!

Elérhetőségek

Clematis Szappan Szalon

Cím: 9172 Győrzámoly,
Dr. Pécsi Gyula u. 24.
Telefon:
+36304718757
Mobil:
+36304718757
E-mail:
clematisszappan@gmail.com
Szállítási...

Szállítási információk

Csomagjainkat a GLS Futárszolgálat szállítja házhoz, már 6 éve,hogy gyorsan, elégedetten juthass termékeinkhez.

Előre utalás:

Fontos:

A megrendelés leadásával egyidőben az előre utalás azonnal esedékessé válik!

Amennyiben előre utalással fizetsz, email-en visszaigazoljuk a rendelésedet, ez után már nincs más dolgod, mint bankszámlaszámunkra elutalni rendelésed végösszegét.

A beérkezett utalási összegről kiállítjuk a számlát, majd a megadott E- mail címre azt E számlaként elküldjük, tehát a csomagban a számla kinyomtatva már nem kerül be, hogy ezzel is védjük a környezetünket!

Bankszámlaszámunk: 58600283-11147523- 00000000 Duna Takarék Bank

A csomagot az utalás megérkezése után tudjuk átadni a futárszolgálatnak, ez általában kettő napot vesz igénybe és a feladásról email-en értesítést kapsz.
 

Utánvétes fizetés:

Utánvét összeghatára: maximum 15.000 azaz tizenötezer forint.

Ezen felüli megrendelések előre utalással fizetendők!

Ha ezt a fizetési módot választod, a futárnál fizethetsz és + 550 Ft az utánvételi díj összege, amit felszámolunk.

Szállítási ártáblázat GLS futárszolgálattal:

0-2 kg - 1350 Ft

3-5 kg - 1490 Ft

Az 5 kg feletti küldemények árát egyénileg egyeztetjük a vásárlóval.

 


15.000,- azaz tizenötezer Ft feletti szállítás esetén ingyenesen szállítunk ki Magyarország területén.

 

 

Nyitvatartás

Nyitvatartás

Telephelyünkön található a műhelyünk is, ahol főként gyártói tevékenységet végzünk.

Ezért konkrét nyitvatartásunk nincs, hiszen a webáruházban online és telefonos kapcsolattartással érnek el vásárlóink bennünket és minden kérdésre tudunk így megoldást kínálni.

Helyszíni átvétel kiválasztása esetén a telephelyen átvehető a csomag, kizárólag előre utalás esetén. A helyszíni átvétel írásban, vagy telefonon előre egyeztetett időpontban történik. 

A szappanpecsétekre nem vonatkozik a helyszíni átvétel, ezeket kizárólag futárral tudjuk szállítani!

Sötét, Fény, Neon, Neon Világít Amp Oacu, Nyitott

 Rólunk írták

PR Cikk a Clematis szappan szalonról

2017.06.21. 17:48

PR Cikk a Clematis szappan szalonról

HÍREK

2017. JÚNIUS 19. 00:00, HÉTFŐ | HELYI
FORRÁS: NEMES CLAUDIA

 

Nekünk már természetes. Itt a szigetközi Clematis szappan

 

A kézműves szappanok éppen attól hatékonyak, ami NINCS bennük! - vallja a szigetközi kézműves szappanokat gyártó cég, kozmetikai üzletág vezetője.

László Gyöngyit sok Olvasónknak nem kell már bemutatni, hiszen rendeléseinek nagy részét éppen térségünkből kapja. Vevőinek elégedettsége szájról szájra terjed.

Mégis, mit tudnak az általa kifejlesztett kozmetikai termékek? – ezzel a kérdéssel indítottuk a beszélgetést, miközben a raktárban járva az egész készlet-palettát bemutatta nekünk a vezető.

 

Engedd meg, hogy erre a kérdésre két lépésben válaszoljak

  • Az egyik ok, amiért vállaltam az interjút, az a kézműves termékekbe vetett hitem. Számomra a kézműves szó, hozzáállást jelent, mégpedig a legelkötelezettebb hozzáállást. A gyártás során a termékeket egyenként több, mint 20 alkalommal vesszük a kezünkbe, mire a vásárlóhoz eljutnak. Az első és az utolsó simításokat is szaktudással, szeretettel tesszük meg. Szívvel, lélekkel indítjuk útnak csomagjainkat is!

Nagyon fontosnak tartom, hogy az alapanyagok minőségétől a műhely tisztaságán át a késztermék csomagolásáig minden a legmagasabb színvonalon működjön. Igényes vagyok a munkámra és teljes felelősséget vállalok azokra a termékekre, amelyek a kezeim közül kerülnek ki. Itt kell azonban megjegyeznem azt is, hogy kézműves és kézműves termékek között is egyre nagyobb különbségek tapasztalhatók. Ezért érdemes mindig megnézni az összetevők listáját, hiszen ott vannak felsorolva a reklámokban nem kiemelt, fontos információk!

  • A válasz másik fele viszont egyértelműen arra vonatkozik, ami a fő szlogenem is lett. Ezek a szappanok attól hatékonyak, ami nincs bennük! Nincs bennük tartósítószer, sem állományjavító. A Clematis szappan a színtiszta természet feldolgozása egy csepp érzékiséggel, csábító, ötletes formákba öntve. Elegáns külsőben, természetesen!

Ez az a szappan, amit imádni fogsz! Ez az a szappan, amit nem szabad a fehérnemű fiókban dugdosni a csodás illata miatt. Ez az a szappan, amit bátran a bőrödre kenhetsz és amiért az majd a leghálásabb lesz érte!

Ezt tudja a Clematis Szappan!

 

 

Majd így folytatta:

Meg kell értenünk, hogy felelősek vagyunk a döntéseinkért! Talán sosem volt fontosabb megóvni és vigyázni egészségünkre, mint ma. Ha valaki Clematis szappant vásárol, tudnia kell, hogy jól választott, mert egy kíváló termék mellett tette le a voksát!

 

 

 

A Clematis Szappan Szalon küldetése:

Célunk, hogy szenvedélyes, kitartó munkával elérjük azt, hogy a mai kor embere felismerje az igazi értékeket a testápolásban. Segítségünkkel vesse össze tudatosan a kis manufaktúrákban megtalálható valódi kincseket az üzletek polcán található termékekkel. Ne a kényelem, hanem a tudatosság vezérelje vásárlóinkat akkor, amikor egyik legdrágább kincsét, az egészségét szeretné megóvni!

A szappan elsődleges feladata bőrünk tisztítása. – olvasható a Clematis Szappan Szalon bemutatkozó oldalán. - Szappanjaink tisztálkodás közben kíméletesen távolítják el a bőr elhalt hámsejtjeit, értékes, természetes összetevőikkel ápolják a bőrt. Mindezt úgy, hogy csak természet alkotta anyagok érintkeznek egyik legnagyobb felületű szervünkkel, a bőrünkkel! Hát nem csodálatos?

 

A Clematis név is erre utal?

Igen. Cégünk névadója a Clematis, a Szigetközben honos, gyönyörű, védett növény.
Rokonaival - a különböző színekben pompázó és kisebb-nagyobb virágzatú kúszónövényekkel - szemben a Clematis integrifolia vagy réti iszalag csak lila színben létezik. Egyedi, éppen ezért olyan értékes. "Szigetköz kincse” néven is ismert. Ezért kölcsönöztük ezt a nevet.


Bennünket meggyőzött – hitelesen és visszavonhatatlanul.

 

A Clematis Szappan Szalon specialitásai:

  • Céglogóval ellátott szappanok szállodáknak, egyedi elképzelésekkel fűszerezve, akár a specialitásokat beépítve, kreatív támogatással!
  • Kecsketejes levendula szappanok csodás formákba öntve
  • Harcos sport szappan – Koffeinnel, citrus illatban, a mindennapi harcosoknak!- hajmosásra is!
  • Esküvői egyedi köszönő szappanok – logózva, ültető kártyával

 

Ugye, hogy Téged is érdekel? Nézd meg a képeket a képgalériában!

 

Érdeklődj, Kérdezz, Hívd bátran!

László Gyöngyi

WEB.:www.clematisszappan.hu

Cím: 9172 Győrzámoly, Dr. Pécsi Gyula u. 24.

Mobil: +36304718757
E-mail: clematisszappan@gmail.com

Rendelj még ma!

Vissza az előző oldalra!
Clematis Szappan Szalon - Magyar