Ajándék utalványainkkal könnyítse meg a döntést!

Minőségi, egyedi szolgáltatásokkal várjuk!

Elérhetőségek

Cím: 9172 Győrzámoly,
Dr. Pécsi Gyula u. 24.
Telefon: 304718757
Mobil: +36304718757
E-mail: clematisszappan@gmail.com
Szállítási...

Szállítási információk

Csomagjainkat a GLS Futárszolgálat szállítja házhoz, hogy gyorsan, elégedetten juthass termékeinkhez.
 

Előre utalás:

Amennyiben előre utalással fizetsz, email-en visszaigazoljuk a rendelésedet, ez után már nincs más dolgod, mint bankszámlaszámunkra elutalni rendelésed végösszegét.

Bankszámlaszámunk: 58600283-11147523- 00000000 Duna Takarék Bank

A csomagot az utalás megérkezése után tudjuk átadni a futárszolgálatnak, ez általában kettő napot vesz igénybe és a feladásról email-en értesítést kapsz.
 

Utánvétes fizetés:

Ha ezt a fizetési módot választod, a futárnál fizethetsz és + 550 Ft az utánvételi díj összege, amit felszámolunk.

Szállítási ártáblázat GLS futárszolgálattal:

0-2 kg - 1250 Ft

3-5 kg - 1490 Ft

Az 5 kg feletti küldemények árát egyénileg egyeztetjük a vásárlóval.

 


15.000,- azaz tizenötezer Ft feletti szállítás esetén ingyenesen szállítunk ki Magyarország területén.

 

 

Nyitvatartás

Nyitvatartás

Helyszíni átvétel kiválasztása esetén a telephelyen átvehető a csomag, előre utalás esetén.

Ilyenkor az időpontot telefonon egyeztetjük az átvevővel.Blog

Az én mesém

2019.05.24. 10:24

Az én mesém

Az én mesém

Volt egy kislány, aki imádta a nagymamáját, akinek a kertje egy csodaország volt, gyönyörű kardvirág tengerek tarkították, a nagypapája csak kis seprűvel tudta a cicfarkost kihajtani az ágyások közül, amikor még 3 éves lehetett talán. A macijának is ott mesélt történeteket. 

Amikor barátnőjével már kamaszodtak, a Mama rózsái között csavarták be először a hajukat facsavarókkal és álmodták, hogy milyen szépek is ők, és hogy egyszer jön a herceg, fehér lovon. Mindezt a tearózsa állandó illatfelhőjében.

Aztán az iskolában jött a zord valóság, pályaválasztás elé került az akkor már hosszú hajú cicfarkos. Azt mondta: vagy dísznövénykertész lesz, vagy semmit nem tanul. Hiába kérték, hogy mást is jelöljön be, nem tette.

Az lett és imádta is, amit csinált. Egy remek iskolában tanult, ahol a hét egyik felében gyakorlaton volt, másik felében elméleten. Utána 11 évet a szakmájában virágkötőként és termesztés technológusként dolgozott.

Aztán az élet mást hozott, egy nemzetközi autókölcsönző céghez került, ahol 13 évet dolgozott, mint hálózati vezető és értékesítési vezető. 17 városban ismerték a kollégák, majd rátalált a szerelem és született egy késői gyermeke, a másik kettő nagy közé, mindegyikük egy-egy csoda 

Közben elkezdett egy főiskolát, hogy a kommunikációs tudását fejlessze. Úgy hozta a sors, hogy a pénzügyi válság miatt elvesztette a munkahelyét, és nem vették vissza, amikor a gyermek ovis lett, ami olyan súllyal roppantotta meg, hogy gerinc műtét lett a vége. Rehabilitáció, felépülés minden szinten, feldolgozás és átkeretezés.

Ezután egy évvel később a volt munkahely visszahívta egy másik területre egy banki termék értékesítésre. Ekkor kezdett el érdeklődni a natúr kozmetikai termékek iránt, sokat olvasott és tanult, kísérletezett és ebbe nagyon beleszeretett. 
Ismét megszűnt 3 év után a munkahelye, amikor megfogadta, hogy többet nem a máséba öli a rengeteg energiáját és tudását, hanem saját vállalkozásba kezdett.

A hobbijából hivatás lett. Most karácsonykor volt 5 éve, hogy egyedül dolgozik egy kozmetikai gyártó céget vezet, igaz, hogy a cég két személyes,de valódi minőségi kézműves termékekkel szerez örömet vásárlóinak. 
Eközben a diplomáját is abszolválta, hogy PR manager és Impresszárió és fesztivál manager is lehessen, ha majd a sors úgy hozza.

És a legjobb, hogy ennek a mesének még egyáltalán nincs vége  :-)
Vissza az előző oldalra!
- Magyar