Ajándék utalványainkkal könnyítse meg a döntést!

Minőségi, egyedi szolgáltatásokkal várjuk!

Clematis - Harcos sport szappan- Pálmavaj mentes VEGAN termék!

Clematis - Harcos Sport szappan szeletes Clematis - Harcos Sport szappan szeletes  Clematis - Harcos Sport szappan szeletes

Cikkszám: HP szappan szeletes

Harcos sport szappan – Pálmavaj mentes szappan - VEGÁN TERMÉK!!

A kávé: szenvedéllyel szeretjük a kávét, ebből a szerelememből születetett egy  csodás kávés szappan.

Citrusos illattal párosítva lett a legütősebb az illatpróba. Egyedi párosítás-egyedi illatot eredményezett! Melyhez a kubeba illó olaját választottuk. Felüdít, reggel, délben, este… amikor csak akarod!

 

A hozzáadott Őrölt kávé peelingje, pont annyi, amennyi jó, nem dörzsöl bántóan, de az elhalt hámrétegeket eltávolítja, fokozza a vérkeringést a használat helyén.

A felső réteg színét a zöld agyag adta, melynek tisztító, méregtelenítő hatása, mellett az ásványi anyag tartalma is fontos. Szappan esetében az illatok megkötésében is szerepe van.

A felhasznált olajok: kókuszvaj, szűz olíva olaj, shea vaj, kakaóvaj, ricinus olaj és a nátrium laktát keveréke kiváló szappant hozott létre, mely nagyon krémesen habzik és lassan kopik.

  

Minden bőrtípusra ajánljuk a hétköznap harcosainak!!

Összetevők:

Ingredients: Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Aqua , Glycerine*, SodiumShea Butterate, Sodium Cocoa Butterate, Sodium Castorate, Sodium Lactate, Coffea Arabica Seed extract, Coffea Arabica Seed powder, Illite (green), Litsea Cubeba fruit oil, Citral**, Limonene**, Linalool**

* az elszappanosodás során keletkezik

** az illóolaj összetevője

Szappanjaink egyedileg készített kézműves termékek, ezért a minták változóak lehetnek, ahogyan a színárnyalatok is eltérhetnek a fotón láthatóaktól!

Ár: 1 390 Ft / 120g 120g
Vissza az előző oldalra!

Clematis Szappan Szalon - Magyar