Ajándék utalványaink megkönnyítik a döntést!

Egyedi ötletek, minőségi megvalósítás!

Clematis - Tönkölypelyva párna kicsi - Levendula mintásClematis - Tönkölypelyva párna kicsi - Levendula mintás

Cikkszám: Tönköly párna kicsi- levendula mintás

 

A tönkölyhéj a hántolás után sértetlen marad, rugalmas tartásával szabadon mozog a párnahuzatban, levegős, könnyű és stabil töltést ad, valamint rendkívül kényelmes.

A tönkölypárna igazodik fejünk és nyakunk formájához, egyenesen tartja a gerincoszlopunkat, így biztosítja a nyugodt és egészséges pihenést. A tönkölyhéj jótékony élettani hatásai miatt, a tönkölypárna számos egészségügyi problémára megoldást jelenthet.

A tönkölypelyva ugyanis 90%-ban kovasavat tartalmaz, mely évekig párolog, ennek a biomágneses kisugárzásnak köszönhetően fejti ki jótékony hatását a tönkölypárna. A párolgás hatására kellemes melegség keletkezik a párna körül.

A kovasav a bőrön keresztül behatol a kötőszövetbe, és nyugtatóan hat az idegvégződéseinkre, görcs- és stressz oldó, fájdalomcsillapító illetve gyulladáscsökkentő hatású.

Ebből kifolyólag enyhítheti a reumás, ízületi, migrénes tüneteket, valamint a krónikus gyulladásokat; csökkentheti a hát- és derékfájást, a menstruációs görcsöket; szokták ajánlani alvászavarban szenvedőknek; de alkalmazható aranyér és felfekvés ellen is.

Az éjszakai leizzadás ellen is megóv, mivel a tönkölypárna kiválóan átszellőzik.

Ár: 2 900 Ft db
Vissza az előző oldalra!

- Magyar