Ajándék utalványaink megkönnyítik a döntést!

Egyedi ötletek, minőségi megvalósítás!

Elérhetőségek

Cím: 9172 Győrzámoly,
Dr. Pécsi Gyula u. 24.
Telefon: +36304718757
Mobil: +36304718757
E-mail: clematisszappan@gmail.com
Szállítási...

Szállítási információk

Csomagjainkat a GLS Futárszolgálat szállítja házhoz, már 6 éve,hogy gyorsan, elégedetten juthass termékeinkhez.

Előre utalás:

Amennyiben előre utalással fizetsz, email-en visszaigazoljuk a rendelésedet, ez után már nincs más dolgod, mint bankszámlaszámunkra elutalni rendelésed végösszegét.

A beérkezett utalási összegről kiállítjuk a számlát, majd a megadott E- mail címre azt E számlaként elküldjük, tehát a csomagban a számla kinyomtatva már nem kerül be, hogy ezzel is védjük a környezetünket!

Bankszámlaszámunk: 58600283-11147523- 00000000 Duna Takarék Bank

A csomagot az utalás megérkezése után tudjuk átadni a futárszolgálatnak, ez általában kettő napot vesz igénybe és a feladásról email-en értesítést kapsz.
 

Utánvétes fizetés:

Ha ezt a fizetési módot választod, a futárnál fizethetsz és + 550 Ft az utánvételi díj összege, amit felszámolunk.

Szállítási ártáblázat GLS futárszolgálattal:

0-2 kg - 1350 Ft

3-5 kg - 1490 Ft

Az 5 kg feletti küldemények árát egyénileg egyeztetjük a vásárlóval.

 


15.000,- azaz tizenötezer Ft feletti szállítás esetén ingyenesen szállítunk ki Magyarország területén.

 

 

Nyitvatartás

Nyitvatartás

Telephelyünkön található a műhelyünk is, ahol főként gyártói tevékenységet végzünk.

Ezért konkrét nyitvatartásunk nincs, hiszen a webáruházban online és telefonos kapcsolattartással érnek el vásárlóink bennünket és minden kérdésre tudunk így megoldást kínálni.

Helyszíni átvétel kiválasztása esetén a telephelyen átvehető a csomag, kizárólag előre utalás esetén. A helyszíni átvétel írásban előre egyeztetett időpontban történik. 

A szappanpecsétekre nem vonatkozik a helyszíni átvétel, ezeket kizárólag futárral tudjuk szállítani!

Sötét, Fény, Neon, Neon Világít Amp Oacu, Nyitott

 Partnerek

Jutti Handmade

A csodás termékek készítőjének bemutatkozását itt láthatjátok!

Jó szívvel, szeretettel ajánlom kedves, színes varrományait , workshopját, bizton tudom, hogy Jutti vibráló egyénisége és munkája elvarázsol mindenkit!

 

Egyedi babákat, bábokat, figurákat, szatyrokat, levendulás zsákokat, szíveket, dekorációkat, stb. készítek.


Imádok varrni, s mindent, ami a varrással kapcsolatos, a textileket, gombokat, szalagokat, csipkéket, zsinórokat, fonalakat, cérnákat, stb., stb., stb. Szeretek csak úgy üldögélni a varrós szobámban, s nézegetni a színeket. Az alkotás nagyon fontos része az életemnek.

Már gyerekkoromban imádtam varrni. Édesanyám hamar megengedte, hogy kipróbáljam a varrógépét. Először babaruhákat varrtam, később saját magamnak készítettem ruhákat. Majd jöttek a díszpárnák, ágytakarók. Amikor a baráti körben megszülettek az első babák, saját készítésű fali dekorációkat vittem nekik ajándékba. S azóta is varrok, varrok, s varrok... Az ötletek pedig csak jönnek, jönnek...


A három fiamnak igazi meseszobát álmodtam meg, s valósítottam meg a varrományaimból, napocskával, felhővel, vonattal, autóval, teknőssel, csigával, stb. Szép színes lett, amit nemcsak ők és barátaik imádtak, hanem a felnőttek is. Bár már a két nagyobbik fiam kinőtt a meseszobából, még mindig ragaszkodnak az általam varrt kedvenceikhez. Jó érzés, amikor büszkén mutogatják másoknak, hogy ezt “Anya csinálta!”. A varrományaimat folyamatosan tesztelik. :-)
Szeretek vásárokba járni. Igazi boldogság nekem, amikor látom a gyermekeket és a szüleiket, hogy mennyire örülnek az általam készített dolgoknak.

Az alkotásaim egytől egyig jó minőségű alapanyagból készülnek, s egyedi, darabok.  Bátran ajánlom mindenkinek, aki szereti a különleges, egyedi, saját készítésű babákat, figurákat, szatyrokat, dekorációkat,  ajándékokat.

Bármilyen kéréssel, kérdéssel szívesen állok rendelkezésére!
Jó vásárlást, nézelődést!

Szép napot!

Jutti 

Vissza az előző oldalra!
- Magyar